• Volg ons

Acanthus Facilitaire Dienstverlening kiest voor SVS

Schoonmaken is een vak. Opleiden van mensen is een vak. Bij Acanthus Facilitaire Dienstverlening zorgen wij ervoor dat onze medewerkers een goede en gedegen opleiding hetzij training volgen of hebben gevolgd. Trainingen tot medewerker algemene schoonmaak, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing en cursussen en trainingen op management niveau zijn een vast onderdeel van het arbeidscontract. Alleen op deze manier kunnen wij u als klant de beste service en kwaliteit bieden. Tevens dringen wij hiermee het ziekteverzuim met minimaal 3% terug want naast het leren stofzuigen en toiletten reinigen leren onze medewerkers ook op het gebied van ergonomie en het op een verantwoorde manier met hun lichaam om gaan. 

Bij een goede facilitair dienstverlener hoort een dito goed opleidingsinstituut. Om die reden hebben wij als Acanthus Facilitaire Dienstverlening gekozen voor SVS. 
SVS B.V. is dé vakopleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Sinds 1977 geven zij nog tot heden ten dage opleidingen en trainingen op innovatieve  en flexibele wijze. Hun  jarenlange ervaring en de kundige vakdocenten uit de praktijk leiden tot kwalitatieve opleidingen. SVS Opleidingen kent met 92% de hoogste slagingspercentages in de branche.