• Volg ons

Opleveringsschoonmaak

Naast dagelijkse- en periodieke interieurverzorging verricht Acanthus Facilitaire Dienstverlening ook eenmalig schoonmaakwerk. Zoals bij interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen, etc. Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of nieuwe bedrijfspanden is het wassen van de ramen, een goede reiniging van de vloeren en kalkverwijdering van tegels vaak geen overbodige luxe. Daarvoor kunt u een beroep doen op onze gespecialiseerde opleveringschoonmaak.

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen.

Met het bouwvuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een snelle start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Acanthus Facilitaire Dienstverlening kan voor u al het bouwvuil verwijderen. U kunt hierbij denken aan grof bouwvuil dat wij voor u opruimen, maar natuurlijk ook aan het bouwstof, de verf- en kitresten die verwijderd moeten worden en het glazenwassen. Met de hulp van Acanthus Facilitaire Dienstverlening heeft u een schone start van wonen/werken in uw (bedrijfs)pand

Acanthus Facilitaire Dienstverlening levert een grondige schoonmaak voor uw (bedrijfs)pand. Zo is de ruimte geheel aan kant voordat u gaat inrichten en betrekken. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Ik ben geïnteresseerd in de functie van


Uitleg en motivatie

Opleiding en curssussen

Werkervaring


Voeg eventueel uw solliciatiebrief en / of cv bij