• Volg ons

Werkwijze

Voor Acanthus Facilitaire Dienstverlening begint iedere offerte met een grondige inventarisatie van de locatie(s) en het in kaart brengen van locatie specifieke wensen en eisen. Wij komen langs bij u om samen met u uw wensen en eisen op papier te zetten, wensen en eisen die wij vertalen naar een op maat geschreven offerte met daarin een duidelijk en helder werkplan. Tevens worden er heldere afspraken gemaakt over controles, evaluatiemomenten en management-rapportages. Als de doelstellingen helder zijn kunnen we deze meten. Dit doen wij middels belevings-onderzoeken en interne en/of externe controles. Indien nodig zal er bijgestuurd worden en een hermeting plaatsvinden. Net zo lang totdat wij in de gezamenlijke evaluatie constateren dat wij aan de gestelde doelen hebben voldaan en natuurlijk structureel blijven voldoen.

Servicegericht | Wij zijn servicegericht en maken schoon wat u wilt dat er schoongemaakt wordt. Dus geen misverstanden over computers en vaatwassers die wel of niet in het contract staan. Alle zaken worden van te voren goed afgestemd en indien gewenst dagelijks, om de dag of wekelijks schoongemaakt. Wij werken niet alleen volgens vaste programma’s maar maken schoon wat vies is. Wij zijn er van overtuigd dat wij u daarmee het beste van dienst zijn. Flexibiliteit is hierbij van wezenlijk belang. Wat u wilt. En wat wij constateren. Samen zorgen we voor een representatieve werkplek en bedrijfspand. Onze medewerkers worden intern en extern opgeleid en zijn proactief. Wij denken graag met u mee en laten van ons horen wanneer wij mogelijkheden zien om uw pand er nog beter uit te laten zien. Immers de eerste indruk maakt u maar één keer. En dus is (re)presentatie een onderdeel van uw professionaliteit.

Maatwerk Een schoon gebouw zonder dat u er omkijken naar hebt en een opgeruimd gevoel. Acanthus Facilitaire Dienstverlening bewijst elke dag dat dit mogelijk is. Een efficiënte benadering van het schoonmaakonderhoud kan ook nog eens kostenbesparend werken. Acanthus Facilitaire Dienstverlening adviseert u graag daarin. U kunt vertrouwen op een kritische benadering van de te leveren diensten en de onderhoudsfrequentie en een professionele en serieuze aanpak. Simpel gezegd: niet meer en niet minder dan noodzakelijk. 

Ontzorgen | Al naar gelang de afspraken komen onze mensen dagelijks, wekelijks of volgens een andere frequentie langs. Zij richten zelf werkkasten in met hun apparatuur en handvoorraden, logboeken en controlelijsten. Op die manier kunnen zij hun werk doen zonder u tot last te zijn. Ook zullen onze objectleiders regelmatig uw pand bezoeken. Onze mensen zijn intern en extern opgeleid en zijn proactief. Wij denken graag met u mee en laten van ons horen wanneer wij mogelijkheden zien om uw pand er nog beter uit te laten zien. Immers de eerste indruk maakt u maar één keer. En dus is (re)presentatie een onderdeel van uw professionaliteit. Zo zorgen wij dus voor uw en ons visitekaartje. Wij nemen u werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.