• Volg ons

Over

Acanthus Facilitaire Dienstverlening staat voor dienstverlening op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en bij die van uw collega’s. Dienstverlening waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening die wij bieden. Dat betekent meer dan handjes leveren. Meedenken en proactief handelen vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis. Die toegevoegde waarde die je van een vakman mag verwachten. Dat is het vakmanschap van Acanthus Facilitaire Dienstverlening.

Bij Acanthus Facilitaire Dienstverlening staan de wensen van de klant centraal. Wij zijn een betrouwbare partner in zaken. Wij hanteren de regel: afspraak is afspraak, zijn trots op onze medewerkers en appelleren sterk aan de bedrijfstrots van al onze medewerkers. 

Ons belangrijkste doel is het streven naar continuïteit in dienstverlening en een langdurige samenwerking. Acanthus Facilitaire Dienstverlening is innovatief en in alles een zakelijke partner. De juiste partner voor u.

De aanpak van ons is immer en altijd op maat. Dat betekent dat wij uw wensen als uitgangspunt nemen. Onze ruime ervaring in o.a. traditionele kantooromgevingen en onze aanpak vormen een goede basis, en geven u de zekerheid van een glanzend resultaat. Ondersteund door een team van specialisten leveren wij zo een totaalpakket, precies op maat. 
'Acanthus Facilitaire Dienstverlening is scherp op het permanent verbeteren van haar dienstverlening. Wij richten ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van werknemers. Werknemers die goed in hun vel zitten, leveren beter werk. Dat zorgt voor tevreden klanten en groei. En dat biedt ruimte om extra te investeren in kwaliteitsverbetering om klanten nog beter te kunnen bedienen' - Bart Oostenbrink, directeur.