• Volg ons

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen, het toverwoord van de laatste twee decennia. Ook in de facilitaire dienstverlening draait het om de mensen die de diensten verlenen.
Juist in onze branche is MVO van zeer grote waarde. Goed werkgeverschap en diversiteit & arbeidsparticipatie belangrijk.

Doordat onze mensen vaak moeten reizen, is ook logistiek en mobiliteit een belangrijk MVO thema. En daar valt veel te winnen, niet alleen voor ons als facilitair dienstverlenend bedrijf maar ook voor u als klant. Door het verminderen van kilometers, efficiĆ«nte rittenplanning en het gebruik van duurzame vervoersmiddelen, kunnen niet alleen kosten bespaard worden maar kan ook de negatieve invloed zoals luchtvervuiling vermindert worden. Ook door producten duurzaam in te kopen, geven wij invulling aan MVO.


People | Met het werken met probiotische reinigingsmiddelen investeren wij in een schone en gezonde toekomst voor onze medewerkers en (de medewerkers van) onze relaties.

Planet | Probiotische reinigingsmiddelen zijn het meest natuurvriendelijke product wat er in in de professionele markt te krijgen is. Het is volkomen veilig voor mens, dier en milieu.

Profit | Door steeds weer op zoek te gaan naar innovaties en efficiency in onze werkzaamheden besparen wij op kosten die onnodig zijn en kan dus grote winst gemaakt worden voor mens en milieu. Dit zorgt onder andere voor een betere gezondheid en meer veiligheid op het werk. Minder uitval en betere werkresultaten zijn een direct gevolg. En ook op het gebied van logistiek en mobiliteit is een dubbele winst te halen. Winst voor het milieu en voor het bedrijf.