• Volg ons

Kwaliteit

Acanthus Facilitaire Dienstverlening is dé facilitair dienstverlener met een unieke aanpak. Zien wij de laatste jaren de tijdgeest veranderen, de behoefte van klant verandert mee. Het is daarom noodzakelijk om je als dienstverlener te blijven verdiepen in de specifieke wensen en behoeften van klanten en hun werkomgeving. Tevens dienen wij te allen tijde rekening te houden met dat wat de klant van de klant wenst. Het draait niet alleen om de medewerkers maar tevens om de gasten, patiënten of bewoners. Juist daarom is een segmentspecifieke aanpak van essentieel belang.

Acanthus Facilitaire Dienstverlening denkt met u mee. Wij verdiepen ons in uw branche om daarmee tot het beste resultaat te komen en zijn actief binnen de volgende segmenten:

  • kantoren
  • specialistische reiniging (glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging keuken)
  • hospitlity
  • retail
  • onderwijs

Met een klein team besturen wij vanaf ons kantoor deze specifieke segmenten om u daarmee optimaal van dienst te zijn. Uiteraard doen wij dit met een team van specialisten die allen uitblinken binnen hun segment. 

'Acanthus Facilitaire Dienstverlening is scherp op het permanent verbeteren van haar dienstverlening. Wij richten ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van werknemers. Werknemers die goed in hun vel zitten, leveren beter werk. Dat zorgt voor tevreden klanten en groei. En dat biedt ruimte om extra te investeren in kwaliteitsverbetering om klanten nog beter te kunnen bedienen' - Bart Oostenbrink, algemeen directeur.